Coca-Cola HBC AG, також відома як Coca-Cola Hellenic Bottling Company або просто Coca-Cola Hellenic, є третьою у світі компанією з розливу Coca-Cola за обсягом продажів понад 2 мільярди коробок.

Топ 100 найбільших компаній Росії за виручкою

Топ 100
Виручка(РФ), млн.дол.
1083
Активи(РФ), млн.дол.
596
Капітал(РФ), млн.дол.
289
Глоб.виручка, млн.дол.
9672
Персонал(РФ), 2021
13545

Прибуток Multon Partners LLC, російського підрозділу Coca-Cola HBC Holdings B.V., у 2023 році склав 10,25 млрд рублів (трохи більше $111 млн) — у чотири рази більше, ніж у 2022 році (2,3 млрд рублів), за даними компанії. фінансова звітність.

Заява компанії
18 липня 2023

Швейцарсько-грецька Coca-Cola HBC, незважаючи на обіцянки співдіяти з виконанням рішення американської The Coca-Cola Company і заявки на підтримку України, йти з Росії не збирається. Але можливість розливати і продавати напої під брендами Coca-Cola вона втратила — в крайній мірі легально. У серпні 2022 року Coca-Cola HBC оголосила, що продала останні старі запаси оригінальної Coca-Cola і тепер буде розвивати свій російський бізнес «набагато меншого масштабу» під новою назвою — «Мултон партнерс» (так називалася російська сокова компанія, яку Coca-Cola Cola HBC купила в 2005 році). «Мултон партнерс» бере участь у виробництві та продажі локальних брендів «Добрий», Rich і «Моя сім’я», говорилося в релізі — і підкреслювалося, що сировина буде виключно місцевою, тому що компанія Coca-Cola не буде постачати концентрати для напоїв.

05 квітня 2024Coca-Cola HBC's Russian division quadruples profits on “Dobry Cola” sales after corporation vows to leave the country
14 вересня 2023Never Can Say Goodbye. Despite Corporate Boycotts, Western Luxury Brands Are Still for Sale in Russia
18 липня 2023THE BELL WEEKLY: How Coca-Cola quit Russia, but stayed on the country's shelves
12 липня 2023Coca-Cola quit Russia, but did not disappear from stores. Who now earns on its sale in the country?
14 лютого 2023Coca-Cola bottling firm posts ‘record’ revenue despite exit from Russia and energy crisis eating into profits
22 січня 2023Traces of the new Russian cola lead to Switzerland
Усі назви компаній, що використовуються на цій сторінці, призначені виключно заради ідентифікації. Усі торгові та зареєстровані торгові марки належать їх відповідним власникам.
Заяви компаній i статистичні дані зібрані з відкритих джерел та офіційних реєстрів, відповідно до методології KSE Institute.
Сканер