Hangzhou Fuyang Koto Machinery Co., Ltd. (Koto Machinery) є китайською компанією, що спеціалізується на постачанні механічних підйомних домкратів, трансмісійних домкратів, автоматичних ланцюгів тощо.

Заява компанії
09 березня 2023

Hangzhou Fuyang Koto Machinery Co., Ltd ( Koto Machinery ), китайська компанія, яка використовувала свою бізнес-інфраструктуру для сприяння продажу та відвантаженню аерокосмічних компонентів, у тому числі легких авіаційних двигунів для іранських БПЛА серії Shahed, для HESA в Ірані. Щоб приховати свою діяльність, Koto Machinery використовувала підставну компанію Raven International Trade Limited (Raven), що базується в Гонконгу, для здійснення транзакцій на мільйони доларів для аерокосмічних компонентів.

25 вересня 2023SDEPARTMENT OF COMMERCE - Bureau of Industry and Security - Addition of Entities and Revision to Existing Entities on the Entity List
Sanctions List Search
Hangzhou Fuyang Koto Machinery Co | War and sanctions
Hangzhou Fuyang Koto Machinery Co., Ltd
Усі назви компаній, що використовуються на цій сторінці, призначені виключно заради ідентифікації. Усі торгові та зареєстровані торгові марки належать їх відповідним власникам.
Заяви компаній i статистичні дані зібрані з відкритих джерел та офіційних реєстрів, відповідно до методології KSE Institute.
Сканер